KARRIÄR

Underhållsmekaniker till Kiruna

Vi söker underhållsmekaniker till Kiruna. Arbetsuppgifterna är varierande och består av bland annat av diverse mekaniska montage, svetsning och komponentreparationer.

Vi söker underhållsmekaniker till Kiruna. Arbetsuppgifterna är varierande och består av bland annat av diverse mekaniska montage, svetsning och komponentreparationer.

Är du vår nästa Vinabbare?

Vi söker underhållsmekaniker till Kiruna. Arbetsuppgifterna är varierande och består av bland annat av diverse mekaniska montage, svetsning och komponentreparationer.

Bli en i familjen

Vi anser att personalen är fundamentet för vår företagskultur och vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna.  Att vara Vinabbare innebär att ha ett stort hjärta och vara en ambassadör för vårt företag, därför är det viktigt för oss att du är positiv, lyhörd och har en god attityd.  

Om VINAB som arbetsplats  

På VINAB är vi stolta över vår kompetenta personal och ser dem som är vår största tillgång. Vi vet att det är människorna som arbetar hos oss som gör skillnad och bidrar till vår framgång. Vi sätter högsta prioritet på kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår dagliga drift.  Med våra 120 medarbetare skapar vi en närhet till våra kunder och leverantörer och en lokal närvaro på våra orter. Med vår bredd kan vi även erbjuda dig olika yrkesinriktningar inom industrin som ger dig möjlighet att växa både som person och yrkesmänniska.  

Vi är stolta över att vara en pålitlig helhetspartner för den tunga industrin i regionen -och är engagerade i att erbjuda hög kvalitet, skydda miljön och säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda och kunder.

Idag har vi på VINAB kontor och verksamhet i: 

  • Luleå 
  • Kalix 
  • Överkalix 
  • Gällivare 
  • Kiruna   

Läs mer om hur det är att vara en Vinabbare

Är du intresserad av att bli en Vinabbare och läsa mer om alla fördelar med att arbeta hos oss? Vi söker ständigt efter ny kompetens.
KARRIÄR

Senaste nyheterna

Fyll i formuläret

KARRIÄR

Bli en Vinabbare!

Vi söker ständigt efter personer som vill göra skillnad både i vår bransch och i samhället. Om du är en drivande person som är övertygad om din förmåga att bidra till vår verksamhet, så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

KONTAKTA OSS