KARRIÄR

Konstruktörer sökes till samtliga verksamhetsorter

Nu söker vi konstruktörer till alla våra verksamhetsorter.

Konstruktörer sökes till samtliga verksamhetsorter

Anställning ort: Samtliga
Omfattning: Heltid         
Kontaktperson frågor: Petrus Esberg 
Rekryteringsperiod: 2023-08-21 tom 2023-09-21. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag

Är du vår nästa VINABBARE? 

Vi söker konstruktörer till samtliga av våra verksamhetsorter. Du som söker har adekvat utbildning eller motsvarande erfarenhet från arbetslivet samt B-körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i fält inom industrin, från tidigare ingenjörsjobb eller kanske från andra arbetsuppgifter inom industriell produktion. 

Bli en i familjen 

Vi anser att personalen är fundamentet för vår företagskultur och vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna.  Att vara VINABBARE innebär att ha ett stort hjärta och vara en ambassadör för vårt företag, därför är det viktigt för oss att du är positiv, lyhörd och har en god attityd.  

Om VINAB som arbetsplats  

På VINAB är vi stolta över vår kompetenta personal och ser dem som är vår största tillgång. Vi vet att det är människorna som arbetar hos oss som gör skillnad och bidrar till vår framgång. Vi sätter högsta prioritet på kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår dagliga drift.  Med våra 120 medarbetare skapar vi en närhet till våra kunder och leverantörer och en lokal närvaro på våra orter. Med vår bredd kan vi även erbjuda dig olika yrkesinriktningar inom industrin som ger dig möjlighet att växa både som person och yrkesmänniska.  

Vi är stolta över att vara en pålitlig helhetspartner för den tunga industrin i regionen -och är engagerade i att erbjuda hög kvalitet, skydda miljön och säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda och kunder.  

Idag har vi på VINAB kontor och verksamhet i: 

  • Luleå 
  • Kalix 
  • Överkalix 
  • Gällivare 
  • Kiruna   

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta:
Petrus Esberg
070 – 348 07 35
petrus.esberg@vinab.se

Fyll i formuläret

KARRIÄR

Bli en Vinabbare!

Vi söker ständigt efter personer som vill göra skillnad både i vår bransch och i samhället. Om du är en drivande person som är övertygad om din förmåga att bidra till vår verksamhet, så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

KONTAKTA OSS