KARRIÄR

Nu söker vi en platschef till vår verkstad i Luleå.

Nu söker vi en platschef till vår verkstad i Luleå.

Område:

Luleå

Anställningsform:

-

Omfattning:

-

Löneanspråk:

Sista ansökning:

Är du vår nästa Vinabbare?

I rollen som platschef kommer du att ha ansvaret för att leda och fördela arbetet för fem personer. Du ansvarar även för att säkerställa arbetsmiljö och säkerheten på avdelningen. Utöver detta ingår kalkylering av förfrågningar, kundkontakter och offertskrivande samt utveckling av verksamheten. Andra administrativa uppgifter som fakturering och inköp ingår också.

För att vara framgångsrik i rollen bör du ha ett mekaniskt eller tekniskt intresse samt erfarenhet av att jobba med ledarskap och arbetsmiljö.

Du är en lagspelare som kan organisera, prioritera och motivera. Du är kundfokuserad och har förmågan att driva både strategiskt och operativt arbete framåt.

Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är grundläggande krav. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande branscher.

Om VINAB som arbetsplats 

På VINAB är vi stolta över vår kompetenta personal och ser dem som är vår största tillgång. Vi vet att det är människorna som arbetar hos oss som gör skillnad och bidrar till vår framgång. Vi sätter högsta prioritet på kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår dagliga drift. Med våra 120 medarbetare skapar vi en närhet till våra kunder och leverantörer och en lokal närvaro på våra orter. Med vår bredd kan vi även erbjuda dig olika yrkesinriktningar inom industrin som ger dig möjlighet att växa både som person och yrkesmänniska.  

Vi är stolta över att vara en pålitlig helhetspartner för den tunga industrin i regionen -och är engagerade i att erbjuda hög kvalitet, skydda miljön och säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda och kunder.

Idag har vi på VINAB kontor och verksamhet på flera orter i Norrbotten.

Placeringsort för denna tjänst är Luleå. Vid frågor om tjänsten kontakta Sandra Sjöholm: sandra.sjoholm@vinab.se

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag 2024-08-31

Vill du veta mer om tjänsten?

Sandra Sjöholm – vd, VINAB

sandra.sjoholm@vinab.se

 

 

Kontakt

Läs mer om hur det är att vara en Vinabbare

Är du intresserad av att bli en Vinabbare och läsa mer om alla fördelar med att arbeta hos oss? Vi söker ständigt efter ny kompetens.
KARRIÄR

Ta även du chansen att bli en Vinabbare!

KARRIÄR

Bli en Vinabbare!

Vi söker ständigt efter personer som vill göra skillnad både i vår bransch och i samhället. Om du är en drivande person som är övertygad om din förmåga att bidra till vår verksamhet, så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Tillåtna filtyper: .doc .docx .pdf