KARRIÄR

Hitta din framtid med VINAB

Hos oss är personalen vår viktigaste resurs, och vi är stolta över att erbjuda en trygg och stimulerande arbetsplats där vi sätter våra medarbetare i fokus.

Vi anser att personalen är fundamentet för vår företagskultur, och vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna, och som kan identifiera sig med de styrkor vi värdesätter hos vår personal. Om du är intresserad av att bli en Vinabbare, tveka inte att skicka in en ansökan!

KARRIÄR
Aktuella tjänster
Luleå

CFO till VINAB

Nu rekryterar vi en affärsmässig och utvecklingsorienterad CFO som vill vara med på VINAB:s fortsatta

LÄS MER
KARRIÄR

Bli en Vinabbare du med!

Bli en del av ett vinnande lag, utveckla dina kompetenser och nå din fulla potential

Hos oss är vi övertygade om att vår personal är vår viktigaste tillgång och vi strävar efter att skapa en positiv och givande arbetsmiljö där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och nå sin fulla potential. 

Vi investerar långsiktigt i våra medarbetare och som en del av vår utveckling erbjuder vi generösa program för fortbildning inom våra yrkesroller. Vi vill att våra medarbetare ska ha möjlighet att kontinuerligt utveckla sina kompetenser och färdigheter för att nå sina professionella mål.

Vår företagskultur är en där alla medarbetare känner sig delaktiga och engagerade i företagets vision och mål, vi kallar det att ha VINAB-hjärta.

VINAB
VINAB

Vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna, och som kan identifiera sig med de styrkor vi värdesätter hos vår personal. Om du är intresserad av att bli en del av vårt team, tveka inte att kontakta oss för att lämna in en ansökan. 

VINAB
KARRIÄR

Bli en Vinabbare!

Vi söker ständigt efter personer som vill göra skillnad både i vår bransch och i samhället. Om du är en drivande person som är övertygad om din förmåga att bidra till vår verksamhet, så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Tillåtna filtyper: .doc .docx .pdf