VÅRT ERBJUDANDE

Mekverkstäder

Våra verkstäder är hjärtat i vår verksamhet vi har tre stora verkstäder i Gällivare, Överkalix och Luleå. Vi har också en verkstad Kiruna specialiserad på rörsvetsning och har tillhörande svets- och montagehallar.

VÅRT ERBJUDANDE / Mekverkstäder

Hjärtat i verksamheten

Vi finns där kunden är

Vi är stolta över att vara din pålitliga partner och vi lovar att alltid erbjuda den bästa lösningen för dig, oavsett vad du behöver. Vi har dedikerade projektledare som är här för att hjälpa dig hela vägen till en färdig lösning på ett sammanhållet sätt.

Vår verkstad i Överkalix är vår mest utrustade verkstad och ligger nära kustens industrier och de tunga gruvindustrierna inåt landet. Vi finns där kunden är och har projektkontor i Luleå och Kalix. Vi löser sammansatta leveranser i entreprenadform baserat på våra egna och externa maskinresurser. Dessutom är vi stolta över att vara en ackrediterad partner för Hardox Wearparts, vilket visar vår höga nivå av kompetens och kvalitet.

Vill du veta mer?

Vi har en bred projektsida för dig inom den tunga industrin.  

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi är idag cirka tjugo medarbetare som arbetar med projekt i hela Sverige och norra Finland på årsbasis.

Mekverkstad