OM OSS / MEDARBETARE

Medarbetare

Vi har funnits med sedan 2006 och har sedan start byggt förtroende på långsiktiga och hållbara relationer. Genom att satsa och stötta varandra vågar vi utmanas och fortsätta utvecklas.

Vår kompetenta personal är vår största tillgång. Kvalité, miljö och arbetsmiljö är centrala fokusområden i vår dagliga drift. Här nedan kan du läsa mer om några av våra fantastiska medarbetare.

OM OSS / MEDARBETARE

Träffa Elias Ylipää

Träffa Elias, ett nyblivet stjärnskott hos oss. Dagligdags arbetar han som mekaniker i Kiruna där han även kommer ifrån. Elias uppskattar variationen i det dagliga arbetet på VINAB, sina kollegor och noggrannheten i arbetet.

Hur länge har du jobbat på VINAB?

Jag har varit på VINAB sedan februari 2023 och trivs otroligt bra.

Vad jobbar du med hos oss på VINAB?

Jag jobbar som mekaniker vilket är ett otroligt varierande jobb, något jag verkligen uppskattar. En vanlig dag kan innehålla allt från mekjobb till svetsning, och allt från repjobb till underhåll.

Beskriv hur det är att vara Vinabbare?

Att vara Vinabbare är riktigt kul, det är ett roligt och varierande jobb. Man får ingå i ett flitigt gäng där saker och ting blir ordentligt gjorda.

VINAB-31
Medarbetare Luleå-21
OM OSS / MEDARBETARE

Träffa Ida Christoffersson

Ida är vår administratör från Kalix. Utanför arbetet spenderar hon gärna tid med familj ute i skog och mark, allra helst på skotern. Ida är en glad och social person som alltid har nära till skratt.

Hur länge har du jobbat på VINAB?

Jag började på VINAB i januari 2023 och har känt mig välkommen från första stund, och kom in i gänget väldigt snabbt.

Vad jobbar du med hos oss på VINAB?

På VINAB jobbar jag som administratör, en arbetsdag för mig är väldigt varierande då ingen dag är den andra lik. Jag jobbar mycket med projektadministration, fakturering, beställningar utan att rada upp hela listan, säger hon med ett leende. 

Beskriv hur det är att vara Vinabbare?

Att vara en Vinabbare handlar för mig om samarbete, stor laganda och att allihopa arbetar tillsammans mot gemensamma mål.     

OM OSS / MEDARBETARE

Träffa Erik Bergström

Erik är vår arbetande arbetsledare från Överkalix. Förutom att han är minst sagt flitig är han även en rutinerad herre som arbetat hos oss på VINAB i 12 år. Han uppskattar den familjära känslan på företaget och att ingen dag är den andra lik.

Hur länge har du jobbat på VINAB?

Jag är en rutinerad Vinabbare och har arbetat på företaget i 12 år.

Vad jobbar du med hos oss på VINAB?

Jag kallar min roll för arbetande arbetsledare. Det är en väldigt varierande roll där ingen dag är den andra lik. Det kan vara allt från att köra traktor, skruva, svetsa eller köra lyft.

Beskriv hur det är att vara Vinabbare?

Det är väldigt roligt och familjärt. VINAB känns som hemma. Man kan lita på sina kollegor och det är en stor del till att man har jobbat på VINAB i 12 år.

Medarbetare Luleå-10
OM OSS / MEDARBETARE

Träffa Ellen Lindbäck

Träffa Ellen, en ny stjärna hos oss. Dagligdags arbetar hon som administratör på VINAB i Överkalix. Där bor hon dessutom, tillsammans med sin sambo och deras två barn.

På fritiden är det hockey som gäller för hela familjen, där en del timmar spenderas i ishallen varje vecka för träningar och matcher. Men på sommaren är det stugan och livet ute i naturen som gäller. Ellen har en bakgrund inom vården, men efter att ha känt behov av en förändring gick hon en utbildning inom administration och fick sedan tjänsten hos oss på VINAB.

Hej Ellen, hur länge har du jobbat på VINAB?

Jag har varit på VINAB sedan den 2 januari 2024 och trivs otroligt bra.

Vad jobbar du med?

Jag är administratör, vilket är ett otroligt varierande jobb som innefattar många olika uppgifter. En vanlig dag kan inkludera rapportering, fakturahantering, dokumentation, beställningar samt projekthantering.

Hur är det att vara en Vinabbare?

Det känns väldigt roligt att vara en Vinabbare. Arbetet är roligt och varierande, jag har jättefina arbetskollegor som är både hjälpsamma och stöttande. Vi har även roligt på arbetet och det känns bra att komma till arbetet.

VÅRT ERBJUDANDE

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår styrka är vår breda kompetens och långa erfarenhet inom de områden som vi verkar. Våra kunder är företag samt stora som små industrier.