VÅRT ERBJUDANDE

Kvalité, miljö & arbetsmiljö

Vår styrka är vår breda kompetens och långa erfarenhet inom de områden som vi verkar. Våra kunder är företag stora som små, industrier, fastighetsbolag och privatpersoner.

VÅRT ERBJUDANDE / KMA

KMA

Ett av våra kärnvärden är att vi är otroligt mån om är miljön som vi arbetar i. Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är centrala fokusområden i vår dagliga drift.

Att ta ansvar för miljön är en grundläggande del av vårt hållbarhetsarbete. För att uppnå detta är det viktigt att ha både en väl utvecklad struktur och kultur. Vi strävar efter att ha en arbetsmiljö som inte bara följer lagstiftningen, utan också överträffar medarbetarnas förväntningar. Vi vill att våra medarbetare ska känna sig trygga och motiverade att utföra sitt arbete på bästa sätt möjligt. Genom att skapa en positiv arbetsmiljö, tror vi att vi kan bygga en lojal och engagerad arbetskraft som bidrar till vår organisation och leverantörskedja. 

Därför har vi anställt en arbetsmiljöingenjör som utvecklar vårt säkerhetsarbete. 

Vår erfarna KMA-samordnare finns tillgänglig i vår verksamhet, i våra projekt och för våra kunder. 

Madeleine hjälper till att säkerställa att vi har den dokumentation vi behöver. Hon ser även till att vi lär oss att tidigt identifiera och rapportera in risker, så vi kan säkerställa att vi blir lite bättre, lite klokare och lite säkrare – varje dag. 

Kontakta Madeleine för mer information om våra tjänster inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.  

Vill du veta mer?

Vi har en bred projektsida för dig inom den tunga industrin.  

Tveka inte att höra av dig till oss. Vi är idag cirka tjugo medarbetare som arbetar med projekt i hela Sverige och norra Finland på årsbasis.

KMA