OM OSS / SPONSORSKAP

Sponsorskap

På VINAB engagerar vi oss aktivt i att stödja och utveckla lokalsamhället. Som en del av detta arbete har vi öppnat upp möjligheten för sponsring av lokala evenemang, föreningar och projekt som bidrar till att bygga starka och hållbara samhällen.

Vi vill se vår stad och region utvecklas och växa, och vi tror att ett starkt samhälle är grunden för all framgång. Det är därför vi ser vårt stöd till lokala föreningar och initiativ som en viktig del av vårt uppdrag som företag. 

OM OSS / SPONSORSKAP

Vi satsar på lokal utveckling

Genom sponsring av lokala projekt och föreningar bidrar vi till en starkare region.

Vi tror på att vara en aktiv del av den lokala utvecklingen i norra Sverige. Genom vårt engagemang i sponsring och samarbeten bidrar vi till att stärka samhället och ge tillbaka till dem som stöttar oss.

Vi har länge varit en del av många lokala initiativ och projekt, allt från idrottföreningar till kulturella projekt och välgörenhet. För oss är sponsring inte bara en möjlighet att synas, det är ett sätt att visa vårt engagemang och stödja utvecklingen av det vi alla delar gemensamt – vår region.

Vår prioritet är alltid att stötta de projekt som bäst speglar våra värderingar och mål. Vi strävar efter att arbeta med organisationer som delar vår passion att stärka samhället och skapa en bättre framtid för alla. Vi vill vara med och bygga en region som är full av liv och där människor trivs.

Om du är en del av en organisation eller ett projekt som tror på vår vision och delar våra värderingar, tveka inte att kontakta oss för att diskutera ett möjligt samarbete.

230921 Luleås Pontus Andreasson jublar efter 1-0 under ishockeymatchen i SHL mellan Luleå och Örebro den 21 september 2023 i Luleå. 
Foto: Simon Eliasson / BILDBYRÅN / COP 159 / SE0181
SPONSORSKAP

Ansök om sponsring

Stämmer följande punkter in på din verksamhet är du välkommen att ansöka om sponsring.

  • Finns din verksamhet inom samhälle, kultur eller idrott?
  • Delar din verksamhet VINABs värderingar?
  • Kan din verksamhet erbjuda bra samarbeten eller aktiviteter för vår organisation eller kunder. Det vill säga exponering, aktiviteter eller dylikt?

Skicka in din ansökan!