Om oss

Vi har funnits med sedan 2006 och har sedan start byggt förtroende på långsiktiga och hållbara relationer.

OM VINAB

Din heltäckande industripartner

Vår kompetenta personal är vår största tillgång. Kvalité, miljö och arbetsmiljö är centrala fokusområden i vår dagliga drift.

Vem det än är av oss som står framför dig kommer denna kvalitetssäkring genomsyra hela vår leverantörskedja. Från kusten i Luleå till Kiruna i norr finns vi tillgängliga att möta dig som kund inom den tunga industrin. Vi vet att vår strategiska samverkan genererar resultat, vart du än befinner dig i länet. Stort som smått, så vill vi vara det självklara valet som din heltäckande industripartner.

Vi gör det tillsammans

Medarbetarna är kärnan i företaget och vi tror på att investera i deras utveckling med säkerheten i fokus. Drivet att leverera kvalitet är en central del hos oss och genomsyrar hela leverantörskedjan. Vi är mer än bara en arbetsplats – det är stolthet, utveckling och en familj.

För den tunga industrin, nästa generation och Norrbotten

Vi tycker det är viktigt att ge tillbaka och bana väg för nästkommande generation. Vi ställer krav på oss själva, våra leverantörer och kunder att bidra tillbaka. När du kommer till Vinab kommer du till ett lag, där du får uppleva stolthet, tillhörighet och samarbete. Vi på Vinab brinner lite extra för samhällsengagemang som stödjer bland annat ungas idrottande. 

För oss handlar ansvar inte bara om att driva en lönsam verksamhet, utan också om att vara en positiv kraft i samhället. Vi strävar efter att vara en förebild för andra företag genom att ta ett helhetsansvar för våra handlingar och deras påverkan på samhället och miljön. Vi tror att små handlingar kan ha en stor inverkan och vi strävar efter att göra skillnad där vi kan. 

VÅRT ERBJUDANDE

Hur kan vi hjälpa dig?

Vår styrka är vår breda kompetens och långa erfarenhet inom de områden som vi verkar. Våra kunder är företag samt stora som små industrier.

OM VINAB

Certifiering

Miljö & kvalité är två frågor som alltid varit centrala för oss

Vi har certifieringar enligt EN1090-1 och ISO 3834-3 och vi fokuserar på att uppfylla våra kunders krav och förväntningar för att bygga starka och långsiktiga affärsrelationer.

Vi samarbetar med våra kunder och beställare för att tillverka högkvalitativa produkter till rätt pris med säkra leveranser.

Med vår långa erfarenhet inom branschen och starka industriella kultur strävar vi efter att förbättra oss varje dag. Våra certifieringar är ett bevis på att vi gör ett bra jobb och uppfyller kraven.