OM OSS

Om VINAB

Vår historia grundas år 2006. Sedan dess har vi byggt vidare genom långsiktiga och hållbara relationer.

OM OSS / Kvalitetssäkring

Tillgängligheten är vår möjliggörare.

Vårt löfte till dig är att vem det än är av oss som står framför dig kommer denna kvalitetssäkring genomsyra hela vår leverantörskedja. Från kusten i Luleå till Kiruna i norr finns vi tillgängliga att möta dig som kund inom den tunga industrin. Vi vet att vår strategiska samverkan genererar resultat, vart du än befinner dig i länet. Stort som smått, så vill vi vara det självklara valet som din heltäckande industripartner.

Konstruktion
VÅRT ERBJUDANDE

Hur kan vi hjälpa dig?

Stora som små företag är välkomna till oss. Vi kan stötta dig tack vare vår breda kompetens, goda planeringsförmåga och långa erfarenhet.  

OM OSS / VÅRA MEDARBETARE

Det finns ett stolt folk, de kallas Vinabbare

Vår kompetenta personal är vår största tillgång. Kvalité, miljö och arbetsmiljö är centrala fokusområden i vår dagliga drift.

Våra medarbetare är kärnan i företaget och vi tror på att investera i deras utveckling med säkerheten i fokus. Drivet att leverera kvalitet är en central del hos oss och genomsyrar hela leverantörskedjan. Vi är mer än bara en arbetsplats – vi är stolthet, utveckling och ett lag.

OM OSS / HÅLLBARHET

För den tunga industrin, nästa generation och Norrbotten

Vill vi vara en positiv kraft och ge tillbaka till samhället.

När du kommer till Vinab kommer du till ett lag, där du får uppleva stolthet, tillhörighet och samarbete. Vi vill förmedla detta genom att tänka utanför boxen och arbetsplatsen. Därför brinner vi lite extra för samhällsengagemang som stödjer bland annat ungas idrottande.

För oss sträcker sig ansvaret längre än endast en lönsam verksamhet. Vi vill vara en positiv kraft i samhället där man även som ung ska få uppleva stolthet, laganda och samarbete. Vi strävar efter att vara en förebild för andra företag genom att ta ett helhetsansvar för våra handlingar och deras påverkan på samhället och miljön. Vi tror att små handlingar kan ha en stor inverkan och vi strävar efter att göra skillnad där vi kan.

Vi har certifieringar enligt EN1090-1 och ISO 3834-3 som är ett bevis på att vi har gjort ett bra jobb som uppfyller kraven. 

Genom goda samarbeten och dialoger med våra kunder och beställare säkerställer vi högkvalitativa lösningar till rätt pris med säkra leveranser.

Med vår långa erfarenhet inom branschen och stolta kultur strävar vi efter att förbättra oss varje dag. Våra certifieringar är ett bevis på att vi har gjort ett bra jobb. Vår värdegrund är det som får oss att sträva efter mer och fortsätta utvecklas.

KMA-1
Sponsorskap

Vi gör det tillsammans.

För oss sträcker sig ansvaret längre än endast en lönsam verksamhet. Vi vill vara en positiv kraft i samhället där fler ska få uppleva våra kärnvärden; stolthet, laganda och samarbete.