VÅRT ERBJUDANDE

Vårt erbjudande

Vi tillhandahåller ett brett och konkurrenskraftigt helhetserbjudande för den tunga industrin och strävar efter att möta och överträffa behov och förväntningar

Vi har byggt upp ett starkt rykte som en trygg, ärlig och rättvis affärspartner som alltid sätter våra kunders behov i första hand. Med engagerade medarbetare och en stark vilja att leverera kvalitet i hela kedjan, är VINAB ett självklart val för företag som vill ha en pålitlig och långsiktig partner.

Konstruktion
VÅRT ERBJUDANDE

Konstruktion

Mekanisk konstruktion till dig i den tunga industrin

Vi nyttjar hela verksamhetens kompetenser inom tillverkning, projektledning, montagearbete och underhåll för att hitta lösningar som blir genomtänkta i varje led för dig och din verksamhet.

Våra avdelningar för Konstruktion hittar du representerade i Luleå, Överkalix, Gällivare och Kiruna. 

VÅRT ERBJUDANDE

Projektavdelning

Er partner för stora och små projekt

Vi tar oss an allt från små projekt till omfattande helhetslösningar. Det är du och din verksamhets krav som står i fokus där vår främsta drivkraft är att höra och möta behoven du ser. Med vår egen kranlastbil  90t/m och lastmaskiner utför vi jobben effektivt och med stor flexibilitet.

Projektavdelning
KMA
VÅRT ERBJUDANDE

Kvalité, miljö & arbetsmiljö

Ett av våra kärnvärden är att vi är mån om är miljön som vi arbetar i

Kvalitet, miljö och arbetsmiljö är centrala fokusområden i vår dagliga drift. Att ta ansvar för miljön är en grundläggande del av vårt hållbarhetsarbete. För att uppnå detta är det viktigt att ha både en väl utvecklad struktur och kultur. Vi strävar efter att ha en arbetsmiljö som inte bara följer lagstiftningen, utan också överträffar medarbetarnas förväntningar.

VÅRT ERBJUDANDE

Rörsvetsning

Hos oss finns spetskompetens inom rörsvetsning

Våra medarbetare på rörsidan sitter på en bred erfarenhet för att utföra alla typer av rörsvetsning. Här finns kunskapen om de olika material och arbetsmetoder som krävs för att säkerställa en högkvalitativ svetsning. 

Vår spetskompetens ligger inom rörsvetsning av värme- och processrör för den tunga industrin. Här ingår svets mot bland annat gruvor, stålverk, pappers- och massaverk samt värmevärk. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa tjänster och genomför uppdrag som omfattar allt från industrirör till kulvertrör samt licenssvetsning av tryckkärlsanordningar. 

Rörsvetsning
Mekverkstad
VÅRT ERBJUDANDE

Mekverkstäder

Tillgängliga över hela Norrbotten

Våra verkstäder är hjärtat i vår verksamhet vi har tre stora verkstäder i Gällivare, Överkalix och Luleå. Vi har också en verkstad Kiruna specialiserad på rörsvetsning och har tillhörande svets- och montagehallar.
VÅRT ERBJUDANDE

Hardox Wearparts

För maximerad prestanda och livslängd

På vår skäranläggning i Överkalix är stolta över att vara en del av det officiella nätverket Hardox Wearparts. Som experter inom slitdelar och tjänster hjälper vi våra kunder att välja rätt utrustning och tillbehör för deras behov. Genom att vara medlem i detta nätverk har vi tillgång till en enorm kunskapsbas och erfarenheter från andra Hardox Wearparts-center och SSAB:s experter inom slitage.

Hardox Wearparts