KARRIÄR

Administratör/Ekonomiassistent sökes till Kiruna/Gällivare

Nu söker vi en administratör till vår team i Kiruna/Gällivare. Är du redo för ett varierande arbete tillsammans med ett vinnande lag.

Område:

Gällivare, Kiruna

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

Heltid

Löneanspråk:

Enligt kollektivavtal

Sista ansökning:

14/04/2024

Administratör/Ekonomiassistent sökes till Kiruna/Gällivare

Är du vår nästa Vinabbare? 

Vi söker dig som vill arbeta som administratör/ekonomiassistent. Tjänsten innefattar övergripande administrativa uppgifter så som hantering av fordonspark, bokning av utbildningar, leverantörsfakturor och fakturering. Samt stötta siterna Kiruna och Gällivare med diverse administrativa uppgifter. Det är ett varierat arbete där det ingår att arbeta med både olika system och dokumentation. Vi tror att den personen vi söker är en självständig och strukturerad lagspelare, som kommer ingå i vårt ekonomiteam.

Krav för tjänsten är erfarenhet och/eller gymnasial utbildning inom ekonomi, samt god datorvana. Meriterande är erfarenhet och/eller utbildning inom administration.

Bli en i familjen 

Vi anser att personalen är fundamentet för vår företagskultur och vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna.  Att vara VINABBARE innebär att ha ett stort hjärta och vara en ambassadör för vårt företag, därför är det viktigt för oss att du är positiv, lyhörd och har en god attityd.  

Om VINAB som arbetsplats  

På VINAB är vi stolta över vår kompetenta personal och ser dem som är vår största tillgång. Vi vet att det är människorna som arbetar hos oss som gör skillnad och bidrar till vår framgång. Vi sätter högsta prioritet på kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår dagliga drift.  Med våra 120 medarbetare skapar vi en närhet till våra kunder och leverantörer och en lokal närvaro på våra orter. Med vår bredd kan vi även erbjuda dig olika yrkesinriktningar inom industrin som ger dig möjlighet att växa både som person och yrkesmänniska.  

Vi är stolta över att vara en pålitlig helhetspartner för den tunga industrin i regionen -och är engagerade i att erbjuda hög kvalitet, skydda miljön och säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda och kunder.  

Idag har vi på VINAB kontor och verksamhet i: 

  • Luleå 
  • Kalix 
  • Överkalix 
  • Gällivare 
  • Kiruna 

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Övrig information:
– Rekryteringsperiod:               2024-03-15 tom 2024-04-14 

Vill du veta mer om tjänsten?

Ann-Charlotte Holmqvist
anncharlotte.holmqvist@vinab.se
070 – 323 22 68

Kontakt

Läs mer om hur det är att vara en Vinabbare

Är du intresserad av att bli en Vinabbare och läsa mer om alla fördelar med att arbeta hos oss? Vi söker ständigt efter ny kompetens.
KARRIÄR

Ta även du chansen att bli en Vinabbare!

KARRIÄR

Bli en Vinabbare!

Vi söker ständigt efter personer som vill göra skillnad både i vår bransch och i samhället. Om du är en drivande person som är övertygad om din förmåga att bidra till vår verksamhet, så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Tillåtna filtyper: .doc .docx .pdf