KARRIÄR

Mekaniker sökes till Gällivare

Vi söker en industrimekaniker till Gällivare

Område:

Gällivare

Anställningsform:

Tillsvidare

Omfattning:

Heltid

Löneanspråk:

Enligt kollektivavtal

Sista ansökning:

06/06/2024

Är du vår nästa VINABBARE? 

Vi söker dig som är en självgående industrimekaniker till vår avdelning i Gällivare. Arbetet består av diverse mekaniska montage och svetsning. B-körkort är ett krav. Meriterande är erfarenhet av arbete inom den tunga industrin.

Bli en i familjen 

Vi anser att personalen är fundamentet för vår företagskultur och vi söker medarbetare som är engagerade, framåtsträvande och drivna.  Att vara VINABBARE innebär att ha ett stort hjärta och vara en ambassadör för vårt företag, därför är det viktigt för oss att du är positiv, lyhörd och har en god attityd.  

Om VINAB som arbetsplats 

På VINAB är vi stolta över vår kompetenta personal och ser dem som är vår största tillgång. Vi vet att det är människorna som arbetar hos oss som gör skillnad och bidrar till vår framgång. Vi sätter högsta prioritet på kvalitet, miljö och arbetsmiljö i vår dagliga drift.  Med våra 120 medarbetare skapar vi en närhet till våra kunder och leverantörer och en lokal närvaro på våra orter. Med vår bredd kan vi även erbjuda dig olika yrkesinriktningar inom industrin som ger dig möjlighet att växa både som person och yrkesmänniska.  

Vi är stolta över att vara en pålitlig helhetspartner för den tunga industrin i regionen -och är engagerade i att erbjuda hög kvalitet, skydda miljön och säkerställa en trygg arbetsmiljö för våra anställda och kunder.  

Idag har vi på VINAB kontor och verksamhet i: 

  • Luleå 
  • Kalix 
  • Överkalix 
  • Gällivare 
  • Kiruna 

Vill du veta mer om tjänsten?

Anders Karlsson – Platsansvarig Gällivare

070-323 22 59

anders.karlsson@vinab.se

 

Kontakt

Läs mer om hur det är att vara en Vinabbare

Är du intresserad av att bli en Vinabbare och läsa mer om alla fördelar med att arbeta hos oss? Vi söker ständigt efter ny kompetens.
KARRIÄR

Ta även du chansen att bli en Vinabbare!

KARRIÄR

Bli en Vinabbare!

Vi söker ständigt efter personer som vill göra skillnad både i vår bransch och i samhället. Om du är en drivande person som är övertygad om din förmåga att bidra till vår verksamhet, så är du mer än välkommen att skicka in din ansökan till oss.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 5 files.
Tillåtna filtyper: .doc .docx .pdf