PROJEKT

VINAB levererar utsugshuv till SSAB Luleå

VINAB levererar utsugshuv till SSAB Luleå. Huven tillverkas med material från SSAB Special Steel, och kommer att bli 23 meter lång och 14 meter hög.

Projektstart:

01/08/2023

Projektstatus:

Pågående

Beställare:

EZ Web AB

Entreprenad:

Totalentreprenad

VINAB levererar utsugshuv till SSAB Luleå. Huven tillverkas med material från SSAB Special Steel, och kommer att bli 23 meter lång och 14 meter hög.

Var du än befinner dig i länet så vet vi att vår strategiska samverkan genererar resultat, och vi vill vara det självklara valet som din heltäckande industripartner. På bild syns en av tre delar till en utsugshuv som levereras från vår verkstad i Överkalix till SSAB Luleå.

Huven tillverkas med material från SSAB Special Steel, och när vårt team ute på SSAB har slutfört montaget kommer huven att bli 23 meter lång och 14 meter hög.

”Det är alltid kul att leverera högkvalitativa komponenter som bidrar till våra kunders produktion och säkerhet.”

– säger Johan Larsson, platsansvarig på VINAB.

Vi är stolta över att leverera högkvalitativa produkter som motsvarar våra kunders krav på hållbarhet och miljö. Samarbetet med SSAB är ytterligare ett exempel på vårt engagemang för att erbjuda den tunga industrin pålitliga lösningar som uppfyller höga krav och standarder.

Vill du veta mer om projektet?

Johan Larsson, Platsansvarig
johan@vinab.se
070-348 07 38
Kontakt

Läs mer om hur det är att vara en Vinabbare

Är du intresserad av att bli en Vinabbare och läsa mer om alla fördelar med att arbeta hos oss? Vi söker ständigt efter ny kompetens.
KARRIÄR

Se mer av våra spännande projekt!